Truckwash 1 Group opent nieuwe locatie in Amsterdam

AMSTERDAM, 30 november 2023 – Truckwash 1 Group, een vooraanstaande naam in de vrachtwagenwasindustrie, kondigt met enthousiasme de opening aan van hun nieuwste vestiging op Galwin 4 in Amsterdam. Op 1 december staat een feestelijke opening gepland en belooft een dag vol plezier te worden! Met twee ruime washallen staat de nieuwe locatie van Truckwash 1 Group klaar om vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven in Amsterdam en omgeving van dienst te zijn. Deze uitbreiding benadrukt de voortdurende inzet van Truckwash 1 Group om hoogwaardige vrachtwagenwasdiensten te leveren die niet alleen efficiënt zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en klanttevredenheid.

 

Feestelijke opening op 1 december

Om de feestelijke opening van onze nieuwe vestiging te vieren, staat er een dag vol festiviteiten gepland! De dag begint met een heerlijke kop koffie en wat lekkers. Bovendien zijn er diverse voorzieningen beschikbaar om volop te genieten van de eerste wasbeurt bij onze Truckwash in Amsterdam. Zo zal er ook een stand staan van Truckssupply, een aanbieder van hoogwaardige reinigingsmiddelen om ook tussen de wassingen door de vrachtwagen schoon te houden. Hier kunnen bezoekers, naast het kopen van producten, ook kans maken op leuke prijzen door aan het rad te draaien.

Gratis wasbeurt

Dit kan door je aan te melden via de pagina van de Truckwash in Amsterdam. Zo laten ze iedereen graag kennis maken met onze diensten en onze nieuwe locatie onder het genot van een dag vol feestelijkheden.

Openingstijden en contact

De nieuwe Truckwash 1 Group-vestiging in Amsterdam zal van maandag t/m donderdag geopend zijn van 08:00 tot 18:00, op vrijdag van 08:00 tot 21:00 en op zaterdag van 08:00 tot 13:00. Hier kan men terecht voor uitgebreide wasdiensten voor vrachtwagens, laadruimte reiniging HACCP en speciale behandelingen om vrachtwagens in topconditie te houden.

Gerelateerde berichten

2

Truckwash 1 Group breidt uit met nieuwe locatie in Holten

Truckwash 1 Group opent op 1 mei 2024 haar 13e vestiging in Holten. Deze stap is een verdere uitbreiding van de landelijke dekking van Truckwash 1 Group,…

Truckwash 1 Group neemt HB Truckwash Maasvlakte over

HB Truckwash draagt locatie Maasvlakte per eind maart over aan de Truckwash 1 Group. Hiermee voegt de Truckwash 1 Group een nieuwe A-locatie toe aan hun netwerk….

Overname Truckwash Flowmar door Basiq Cleaning

Onlangs hebben de eigenaren van Truckwash Flowmar Amsterdam en Basiq cleaning een koopovereenkomst getekend waarin de overname van Truckwash Flowmar Amsterdam door Basiq Cleaning bekrachtigd werd. Truckwash…

Truckwash 1 en Truckwash Group samen verder

U kent ons als Truckwash 1 of als Truckwash Group. Twee verschillende bedrijven met verschillende locaties, maar wel met dezelfde missie. Wij hebben daarom besloten om onze…

Wassen met een abonnement en Euroshell bij Flowmar in Amsterdam

Truckwash Flowmar, vanaf 1998 een vertrouwde Truckwash in Amsterdam, komt de klanten tegemoet door wasbeurten goedkoper aan te bieden. Als één van de eerste commerciële Truckwashstraten van…

Truckwash Staphorst failliet

Op dinsdag 11 augustus 2015 heeft de rechtbank van Overijssel het bedrijf Truckwash Staphorst BV failliet verklaard. De rechtbank heeft mr. C.J. de Vries aangesteld als curator.