ProTruckwash: software voor bonnen/factuur registratie

U herkent het waarschijnlijk wel het einde van de maand komt in zicht en u ziet de stapel met bonnen al liggen. Al die handgeschreven bonnen moet worden uitgezocht en tot factuur worden verwerkt. Om maar niet te spreken over de eventuele onleesbaar beschreven kentekens. Als de klant maar niet gaat klagen dat het niet zijn auto is geweest die is gewassen.

Eindelijk is het dan gedaan met het schrijven en verwerken van papieren opdrachtbonnen voor de Truckwash industrie. ProTruckWash kortweg PTW, neemt u al deze ellende uit handen. De bonnen worden namelijk digitaal aangemaakt, geprint en verwerkt. De chauffeur, de wasstraat en de klant krijgt allemaal de juiste, zeer duidelijke informatie.

Als voorbeeld, PTW factureert 250 opdrachtbonnen in nog geen 10 minuten. Na het opvangen van een aantal geluiden uit de Truckwash industrie, heeft Promo Systems B.V. uit Langerak 2,5 jaar geleden de eerste versie gemaakt van de applicatie PTW. Deze versie verzorgde de eerste vraag, het maken van digitale opdrachtbonnen om deze weer te verwerken tot facturen.

Sneller
In de loop van de tijd kwam de vraag of het systeem niet meer dingen kon doen, waardoor het allemaal nog makkelijker en sneller zou zijn. Om deze reden is er gekozen om een Pilot te doen met een nieuwe versie. Deze versie is tot stand gekomen na een uitgebreide inventarisatie van wensen die leven on de eigenaren van een Truckwash.
Deze wensen zijn vertaald in de huidige versie van PTW. Een aantal kenbare punten zijn

  • Volledige aansturing van de wasstraatmachine;
  • Te koppelen met meerdere vestigingen over internet;
  • Multiwash, opdeling in meerdere facturen van één opdrachtbon;
  • Exports naar financiële boekhouding.

Succes
De pilot is succesvol samen met Post Kogeko Truckwash Coldenhove in Maasdijk uitgevoerd. Hierbij zijn uiteraard ontzettend veel praktijk situaties naar boven gekomen, Vooral die praktijk situaties zijn handige oplossingen bedacht. Voor een ieder die graag meer wil zien en/of het eens wil proberen, er is een demo omgeving beschikbaar op internet.

Bron: protruckwash.nl

Gerelateerde berichten

Wassen met een abonnement en Euroshell bij Flowmar in Amsterdam

Truckwash Flowmar, vanaf 1998 een vertrouwde Truckwash in Amsterdam, komt de klanten tegemoet door wasbeurten goedkoper aan te bieden. Als één van de eerste commerciële Truckwashstraten van…

5 jaar ProTruckWash – van verzamelfactuur naar bedrijfsinformatiesysteem

  Promo Systems uit Langerak vierde in november het vijf jarig bestaan van het software pakket ProTruckWash. Dat zij allang geen onbekende meer zijn in de truckwashwereld…